Остават две седмици до крайния срок за гласуване за Най-добра европейска

...
Остават две седмици до крайния срок за гласуване за Най-добра европейска
Коментари Харесай

Множество български градове и известни пловдивчани подкрепят номинацията на Пловдив за „Най-добра европейска дестинация“ за 2022

Остават две седмици до крайния период за гласуване за „ Най-добра европейска дестинация “ за 2022 година в 13-то издание на влиятелната класация European Best Destinations.

Пловдив е единственият български град, който взе участие в конкуренцията и е подложен в конкуренция с още 19 превъзходни градове, измежду които Лондон, Рим, Виена, Истанбул, Атина, Прага, Любляна, Люцерн, Грац и други.  Победителят ще бъде определен посредством гласоподаване на интернет адрес: , до 10 февруари 2022 година Важно е да се означи, че в случай че гласувате през днешния ден, уеб сайтът ще ви даде опция да гласувате още веднъж след 7 дни.

Отдел „ Туризъм “ на Община Пловдив поде акция в обществените мрежи и се обърна с апел към пловдивчани и другари на Пловдив да гласоподават и да поддържат нашия град. Първите градове, които дадоха своя избор за Пловдив и сложиха на фейсбук страниците си корицата с апел „ Гласувай за Пловдив “ бяха Стара Загора, Русе, Варна и Бургас. Много известни пловдивчани също обявиха своето предпочитание да поддържат самодейността. Пръв с телевизионно послание се включи Кметът на Пловдив Здравко Димитров. Видео послание направи Мария Петрова – трикратна международна шампионка и трикратна европейска шампионка по художествена гимнастика. До дни ще забележим посланието от Стефка Костадинова – олимпийска шампионка и многократна носителка на европейски и международни трофеи, международна рекордьорка в дисциплината скок на височина, понастоящем ръководител на Българския олимпийски комитет. Послание записа и обичаният артист Теодор Дърлянов. Корица на страниците си с апел сложиха също Стефан Вълдобрев, който не е от Пловдив, само че усеща града непосредствен до сърцето си, Дипломатическият институт към министерство на външните работи, „ 4 Magic “ – българската момичешка поп група, победител в петия сезон на X factor България. Елия, Никол, Валентина и Елеонора са родени в Пловдив. Направиха го и девойките от „ Ноте квартет “, Керана и Космонавтите и още доста, които можете да видите в обществената мрежа.

„ Най-добра европейска дестинация “ е ранглиста на особено подбрани европейски градове, с богато културно-историческо завещание, резистентност и качество на живот. През последните 10 години милиони европейци са дали своят вот за най-хубавите си дестинации в Европа, без значение дали за градска отмора, сантиментално бягство, природа или културно пътешестване, за най-красивите плажове в Европа, най-хубавите летни фестивали, най-хубавите фамилни дестинации, най-романтичните дестинации, скритите скъпоценни камъни или най-хубавите приказни дестинации и други. Има толкоз доста за разкриване в Европа!

„ Това е една опция да насочим фокуса на интернационалната общност освен към града ни, само че и към България “, показа кметът Здравко Димитров.

„ Усилията ни да промотираме Пловдив с неговото културно завещание и богат събитиен календар ще продължат “, добави заместник-кметът по просвета Пламен Панов.

Гласувайте на интернет адрес:

, до 10 февруари 2022 година Споделете линка, тъй като нищо не може да ни спре, когато сме ЗАЕДНО!

Община Пловдив изрича голяма признателност на пловдивските медии за поддръжката и разпространение на самодейността!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР